Thaise voet/been massage

 

Thaise voetmassage als hulp middel ter bevordering van de gezondheid is al duizend jaar bekend. Door een voetmassage te geven beinvloed je het zeniuwstelsel in gehele lichaam. Wanneer je voeten maseert blijven de spieren soepel en stimuleer je de bloedcirculatie in het hele lichaam.

Massage verzacht niet alleen gespannen spieren maar vermindert ook de spanning in het hele lichaam en neemt de storing van stress op het lichaam weg. de disbalans wordt opgeheven.De werking is als volgt:

 

- Energie systeem wordt gestimuleerd

- De bloedcirculatie in de voeten, benen en de rest van het lichaam wordt gestimuleerd. Er ontstaat vasodilatie ( vaatverwijding ) Waardoor huid en spieren goed doorbloed worden

- De afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd

- De afvoer van weefselvocht wordt bevorderd door stimuleering van het lymfesysteem.

 

Thaise voet/been massage duurt 1 uur, is ontspannend en werkt zeer lang na. Je kunt het zien als een soort schaduwmassage van het hele lichaam. Tijdens de voet massage wordt gewerkt met de hele hand, de vingers, duimmuis, de knokkels en de nuats en ook met het stokje. Het tempo is vloeiend en ritmisch en voor de ontvanger moet het lijken of de tijd stil staat.

 

Als afsluiting krijgt u een kopje thee/glasje water om de afvalstoffen beter af te voeren.